13:12 / E Martë, 26 Shtator 2023 / LB

Eksploroni artin dhe kulturën në Romë dhe Firence me oferta fantastike!

Eksploroni artin dhe kulturën në Romë dhe Firence, me ofertën tonë shkëlqyese, superofertë Romë dhe Firence, 4 Ditë 369€, 

Nisja më 14, 28 Tetor. Vizitohet: Romë, Firence. Fjetje: 2 net në Romë dhe 1 natë në Firence. Mëngjeset në Hotele. Fluturimi Tiranë – Piza dhe Romë – Tiranë. Transferi dhe Shëtitjet me Autobus. Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.


Nxitoni të rezervoni sa më shpejt. SIGURI DHE KUALITET 100% Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert! https://www.fibula-ks.com Ju mirëpresim në zyret tona në: 038/045/049 24 25 26, Prishtinë 045 87 55 55, Pejë 045 37 35 55, Prizren 045 37 36 66, Gjakovë #yourTRAVELexpert