19:40 / E Martë, 28 Nëntor 2017 / B O

Evoluimi i VW Golf nga viti 1974

Golf është modeli më i shitur i VW dhe një nga automjetet më të prodhuara në botë.

Golf u prezantua fillimisht në vitin 1974, si zëvendësues më konvencional i Beetle.

Golf tani është një nga makinat e radhës që Donut Media ka shfaqur, duke treguar zhvillimin e saj nga viti 1974 deri më sot. /IndeksOnline/