13:04 / E Enjte, 19 Prill 2018

Facebook mund tA� ndryshoi mA�nyrA�n e postimit tA� videove

Facebook po teston njA� mA�nyrA� tA� re pA�r postimin e videove. Tipari i quajtur Premieres lejon tA� postoni njA� klip tA� regjistruar mA� parA� sikur tA� ishte njA� moment i gjallA�.

Ky tipar do ta��u lejojA� njerA�zve tA� pA�rjetojnA� video tA� reja a�� si trailer filmash, shfaqje tA� Facebook Watch ose klipe tA� rinj nga njerA�zit qA� ndjekin a�� sA� bashku me ndjekA�sit e tjerA� dhe nA� kohA� reale.

NA�se konkludohet se kjo mA�nyrA� A�shtA� me efikase, Premieres do tA� futet nA� funksion nA� fund tA� vitit./Indeksonline/

Temat: