15:52 / E Mërkurë, 16 Maj 2018

Facebook sjellë mundësi të reja, njihuni me to

Facebook do të sjellë të risi për përdoruesit. Rrjeti më i famshëm social ka paralajmëruar tri veçori të reja në ditët në vazhdim. Tiparet e reja të shpallura sot do të fillojnë përdorimin në Indi, para se të shkojnë në SHBA e Evropë.

Ndryshimet do t’ju lejojnë të ruani fotot dhe videot direkt në llogarinë tuaj në cloud të Facebook, mesazhe me miqtë, dhe arkivoni tregimet tuaja të preferuara në Facebook.

Përdoruesit që fotografojnë foto ose video me kamerën e Facebook-ut do të paraqiten me një mundësi të re për t’i ruajtur direkt në llogaritë e tyre në Facebook.

Facebook gjithashtu po shton një opsion Audio në Kamerën e Facebook për të ndarë mesazhet zanore. Në javët e ardhshme, Facebook thotë se do të fillojë të nxjerrë një funksion arkivor në mënyrë që përdoruesit të mund të ruajnë historitë e Facebook-ut./Indeksonline/

 

Temat: