18:56 / E Hënë, 23 Prill 2018 / indeksADMonline

Familja e madhe vetA�m me djem, vjen nA� jetA� i …

TA� paktA�n nA� vendin tonA� nuk janA� tA� pakta familjet e mA�dha, me shumA� fA�mijA�, por tA� jenA� tA� gjithA� djem kjo ndodh rrallA�.

Kishin 13 djem, ndA�rsa sA� fundmi ka ardhur nA� jetA� edhe djali i 14 i tyre. A�shtA� fjala pA�r njA� familje nA� MiA�igan.

Ata shpresonin se mA� nA� fund do tA� sillnin nA� jetA� njA� vajzA�, por mA�suan se edhe fA�mija i 14 i tyre A�shtA� sA�rish njA� djalA�.

Kateri dhe Jay Schwandt janA� prindA�rit e kA�saj familje tA� madhe me djem. Mamaja A�shtA� betuar pas djalit tA� 14 se ai do tA� jetA� fA�mija i fundit. MegjithatA�, mbetet pA�r ta��u parA� pasi kA�tA� betim e kishte bA�rA� edhe te fA�mija i 13.

Djali mA� i madh i familjes A�shtA� 20 vjeA�, ndA�rsa fA�mija i 13 A�shtA� 2 vjeA�.

Temat: