16:14 / E Hënë, 01 Janar 2018 / k.v

Festë me reduktime të energjisë elektrike

Rajoni i Drenicës në natën e ndërrimit të moteve është përballur me ndërprerje të energjisë elektrike, raporton Indeksonline.

E këto ndërprerje të energjisë elektrike fatkeqësisht këtë rajon e kanë përcjell edhe sot gjatë ditës.

Qytetarët e Drenicës janë revoltuar me këtë situatë ku zyrtarisht ende nuk ka asnjë informacione se pse ndodhi dhe po ndodhë kjo ndërprerje e energjisë elektrike në kë rajon./Indeksonline/