18:14 / E Hënë, 23 Prill 2018 / indeksADMonline

FFK-ja hap procedurA� disiplinore pA�r DritA�n dhe Llapin

Komisioni i Garave i Vala SuperligA�s dhe LigA�s sA� ParA� nA� pA�rbA�rje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Sahit Kelmendi, nA� mbledhjen e mbajtur me datA�n 23.04.2018, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve tA� Vala SuperligA�s pA�r Kampionatin 2017/2018, administroi tA�rA� materialin e prezantuar nga zyrtarA�t e ndeshjeve tA� Vala SuperligA�s sA� KosovA�s nA� futboll (Kategoria e seniorA�ve), andaj bazuar nA� dispozitat e nenit 58 tA� Propozicioneve, nenit 69-tA� tA� Rregullores sA� Garave, si dhe dispozitave tA� Rregullores Disiplinore, nA� bazA� tA� autorizimeve qA� ka mori kA�tA�:

1.Ndaj KF a�?Llapia�? (motive a�� organizimi i dobA�t i ndeshjes, hedhje tA� gjA�sendeve nA� fushA�, shishe Pvc, kanaA�e dhe mjete tA� forta, ku sA� pari ndeshja A�shtA� ndal pA�r 7 min, pastaj nA� min 75 hyrja e shikuesve nA� fushA� me qA�llim tA� ndA�rprerjes sA� ndeshjes ku edhe A�shtA� ndal ndeshja pA�r 15 min shkaku i zbrazjes sA� tribunave nga shikuesit nA� ndeshjen KF Llapi a�� KF Drita, e zhvilluar nA� PodujevA� me datA� 22.04.2018) sipas raportit tA� personave zyrtarA� tA� ndeshjes.

2.Ndaj kryetrajnerit tA� KF a�?Llapi a�?Tahir Batatina me nr ID 001144M77 (motivi -reagime tA� njA�pasnjA�shme dhe sjellje jo sportive ndaj referit tA� ndeshjes G.Nuza, nA� ndeshjen KF Llapi a�� KF Drita) sipas raportit tA� personave zyrtarA� tA� ndeshjes.

3.Ndaj pA�rfaqA�suesit tA� KF a�?Llapia�? Muhamet Rexhepi (motivi a�� largim nga hapA�sira teknike e zyrtarit tA� klubit shkaku i reagimeve dhe sjelljeve jo sportive ndaj referA�ve tA� ndeshjes) sipas raportit tA� personave zyrtarA� tA� ndeshjes.

4.Ndaj kryetrajnerit tA� KF a�?Dritaa�? Bekim Isufi me nr Id 005715M76 (motivi- largim nga bankina shkaku i reagimeve jo sportive ndaj vendimeve tA� referit kryesor tA� ndeshjes G.Nuza) sipas raportit tA� personave zyrtarA� tA� ndeshjes.

5.Ndaj KF a�?Dritaa�? (motivi- hedhje tA� shisheve dhe gjA�sendeve tjera tA� shikuesve nA� rastin e shA�nimeve tA� golave nA� fushA� nA� ndeshjen KF Llapi a�� KF Drita) sipas raportit tA� personave zyrtarA� tA� ndeshjes.

 

KA�SHILLA� JURIDIKA�: Pala e pakA�naqur ka tA� drejtA� ankese nA� afatin prej 3 (tri) ditA�ve, nga dita e pranimit tA� Vendimit, Organit tA� shkallA�s sA� dytA� (Komisionit pA�r ankesa, sipas procedurA�s sA� paraparA� me Propozicione e Rregullore tA� FFK-sA�).

Publikimi bA�het nA� faqen zyrtare tA� FFK-sA�, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr.22 dt. 23.04.2018