11:02 / E Martë, 17 Prill 2018

FFK ka njA� lajm pA�r trajnerA�t kosovarA�

Federata e Futbollit tA� KosovA�s ka njA� lajm pA�r tA� gjithA� ata trajnerA� qA� janA� tA� licencuar nA� kategorinA� a�?Aa�? dhe a�?Ba�?, transmeton IndeksOnline.

“Shoqata e TrajnerA�ve tA� Futbollit tA� KosovA�s, pA�rkatA�sisht kryetari saj z. Ajet Shosholli njofton tA� gjithA� trajnerA�t tA� cilA�t kanA� marrA� licencat e tyre tA� kategorisA� a�?Aa�? dhe a�?Ba�? nA� FederatA�n e Futbollit tA� ShqipA�risA� e tA� cilave u ka skaduar afati, qA� tA� marrin pjesA� nA� seminarin qA� do tA� mbahet tA� enjten mA� 19 prill nA� sallA�n e konferencave nA� selinA� e FFK-sA�.

Seminari nis nga ora 9.00 dhe me tA� pA�rfunduar trajnerA�t do tA� pajisen me licenca tA� reja”.