21:30 / E Premte, 24 Maj 2024 / FR

Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

Udhëtimet e fituesëve në desitnacionet më të kërkuara në Botë nga loja shumë atraktive “Mbushe dhe Udhëto” po jetësohen dhe kemi kënaqësinë të ndajmë disa nga përvojat e klientëve tanë besnik të cilët kanë pasur fatin të shijojnë momente të paharuara me më të dashurit e tyre!

Udhëtimet për në PARIS, ROMË dhe PRAGUE!A person standing in front of a building

Description automatically generated

Fituesi apo fituesja e sesionit të radhës do të ketë mundësinë të udhëtoj në qytetin e Vienës.

 

Shpresojmë që çdo javë do kemi fitues nga qytetet e ndryshme të Kosovës pasi që IP Petrol ka prezencë në të gjitha qytetet e mëdha të vendit, gjegjesisht 37 pika shitese. 

RIKUJTIM: Mekanizmi i lojës është shumë i thjeshtë:

1. Furnizohuni: Duke bërë një mbushje dhe blerje ne market prej min20€, dhe në një kopje të kuptonit vendosni të dhënat tuaja dhe vendosni në Kutinë e lojes shpërblyese. 

2. Fitoni udhëtime në çift: Sa më shumë kupona aq më shumë mundësi të fitoni njërin nga udhëtimet e mbetura në destinacionet më të kerkuara, si: DUBAI dhe BUDAPEST; 

Kjo është mundësia juaj për të shfrytëzuar shumë më tepër çdo mbushje të derivate dhe për të provuar fatin tuaj për të fituar udhëtime të veçanta nga IP Petrol.

Mos harroni, sa më shumë derivate të blini, aq më shumë rriten shanset tuaja për të fituar!

Për më shumë ndiqni faqën zyrtare të IP Petrol në Facebook/Instagram dheTiktok: