13:09 / E Premte, 16 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Fqinjët në hall, komshiu parkon çdo ditë rreth 40 makina

James Cappleman është mjaft i zemëruar. Ai thotë se parkingu është bërë problemi numër një në lagjen e tij.

Ndërsa ai nuk mund të zgjidh problemin me komshiun e tij Oates rreth parkimit, pasi që të gjitha makinat e tij kanë lejet e duhura, Cappleman beson se Oates op operon një biznes ‘rent a car’ nga banesa e tij – dicka e paligjshme në Chicago.

Ende pa zgjidhje. Meqë llogaritë Turo nuk klasifikohen në mënyrë të ligjshme si biznese ‘rent a car’ aktivitet e Oates-it, të cilat vazhdojnë, nuk mbulohen nga ligji ekzistues.

Ligjvënësit do të duhet të kalojnë një ligj të ri për të ndaluar individët privat si Oates, nga grumbullimi i flotave të mëdha të makinave.

Në kohën gjersa flasim, Oates ende ka 37 makina në dispozicion në Turo, duke filluar nga Toyota Yaris të shumta, Prius, Camrys dhe Corollas dhe një pjesë të vogël të Volkswagen Jetta dhe Ford Escapes. /IndeksOnline/