18:10 / E Shtunë, 15 Shtator 2018

Gazetari hero, nuk e ndal as uragani Firence

Një gazetar ‘hero’ka vendosur që të sfidojë uraganin Firence dhe ka raportuar në mes të stuhisë vdekjeprurëse.

Mike Seidel ishte në një transmetim të drejtpërdrejtë të premten për Weather Channel gjatë suhisë së madhe, transmeton Indeksonline.

Pavarësisht erërave të fuqishme ai nuk heq dorë nga raportimi.

Vendimi i tij për t’ju mos dorëzuar stuhisë i ka befasuar të gjithë në internet./Indeksonline/.