16:42 / E Hënë, 01 Tetor 2018

Gjithnjë e më shumë po tradhëtojnë gratë, thotë studimi

Një numër gjithnjë e më i madh i grave janë të gatshme të veprojnë sipas mendimeve të tyre për burra të tjerë, megjithëse gjysma e tyre ende ka leverdi për burra të tjerë, thotë një autor.

Gratë po “mbyllin boshllëkun e pabesisë”, besojnë ekspertët.

Gjithnjë e më shumë femra thuhet se ‘refuzojnë’ monogaminë dhe mashtrojnë bashkëshortët e tyre , pavarësisht se ata ende i duan ato, transmeton Indeksonline.

Tani thuhet se ata kanë më shumë gjasa të mashtrojnë se tri dekada më parë, për shkak pavarësisë së rritur, duke fituar fuqi dhe mundësi.

“Gratë kanë 40 përqind më shumë tendenca të mashtrojnë tani burrat e tyre se në vitin 1990”, thotë autori më i shitur, Martin.

Ajo shton se duket se rritja e numrit të grave janë të gatshme të veprojnë sipas tekeve të veta për burrat e tjerë, pavarësisht se janë të martuara./Indekonline/.