21:18 / E Enjte, 22 Mars 2018

Gruaja nga Gjakova që i dhuroi veshkën burrit

Lumnije Prushi nga Gjakova i ka dhuruar veshkën burrit të saj Hasanit. Ajo punon nga dymbëdhjetë orë në ditë dhe paratë kryesisht i shpenzon për ilaçe.

Lumnija thotë se dializa është e mundimshme prandaj askush nuk duhet të hezitojë ta shpëtojë një jetë.

 

Temat:
Mos i humb