17:54 / E Enjte, 18 Tetor 2018

Huazojnë kukulla për seks si ‘kopje’ e partnerëve të vdekur

​ Jade Stanley, 35-vjeç, pronar i sallonit për huazimin e kukullave seksi në Britaninë e Madhe thotë se nuk ato përdoren vetëm për seks, por edhe për ngushëllim.

Ajo thotë se klientët shpesh u kërkojnë atyre të organizojnë kukulla në mënyrë që të duken si partnerët e tyre të vdekur, kështu që ky shërbim është përfshirë në ofertën permanente.

“Kjo mund të jetë shumë e mirë dhe i ndihmon ata të mbajnë një pjesë të të dashurve të tyre. Ata nuk i blejnë njerëzit kukulla vetëm për arsye imorale”, thotë Stanley, raporton The Sun.

Klientët janë kryesisht njerëz që kanë disa probleme, nga vështirësitë mendore dhe vështirësitë në përballimin e situatave sociale, për çiftet që duan të provojnë seksin e grupit, por kanë frikë të përfshihen në një person të gjallë.

Shërbimi i shpërndarjes është shumë diskrete, thotë Stanley, dhe pas çdo përdorimi, kukullat janë të dezinfektuara, dhe organet e tyre të rreme hedhen dhe zëvendësohen me të reja.

Stanley filloi të lëshojë kukulla me qira 18 muaj më parë, dhe tani thotë se të gjitha janë rezervuar javë më parë.