21:06 / E Mërkurë, 05 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Humba të dashurën e mrekullueshme sepse përdorja ueb-faqe të takimeve

Isha mjaft budalla për të shikuar ueb-faqet e takimeve në internet edhe pse isha në një marrëdhënie me një vajzë fantastike.

Unë jam 25 vjeç dhe ajo është 24 dhe ishim së bashku për 2 vjet. Unë nuk kisha ndërmend të takoja askënd përmes asaj faqeje, mirëpo të bindja të dashurën time ishte kaq e vështirë.

Ende po flasim por ndërkohë jam duke i dhënë hapësirën kohore që asaj po i duhet. Do të bëja gjithçka për ta kthyer atë.

Unë kam një budalla dhe e di që kam bërë gabim. Si mund ta bind atë që të kthehet tek unë para se të vendosë për ndarje të vërtetë?

Përgjigja:

Ju duhet të pyesni veten nëse ndonjë gjë tjetër në sjelljen tuaj i ka dhënë të dashurës tuaj përshtypjen se ju keni qenë jobesnikë në lidhje me të- ose dëshironi të jeni.

Fol me të. Sigurohuni që ajo e di se ju e doni vërtetë.

Bëni këtë me sjelljen tuaj, jo vetëm me fjalë.

Rivendosja e besimit të dikujt kërkon shumë më tepër se humbja. Paç fat!/Indeksonline/