10:02 / E Diele, 08 Dhjetor 2019

Hyundai me rekord të ri, për veturën me hidrogjen

Hyundai ka vendosur një rekord të ri sa i përket distancës së vozitjes së veturave me hidrogjen.

Makina e kësaj marke arriti 778 km me vetëm një mbushje të vetme dhe po ashtu kur mbaroi vozitja e kësaj makine mbeti hidrogjen për të udhëtuar edhe për 49 km.

“Me këtë aventurë, ne kemi vërtetuar se me teknologji të pastër, nuk kemi më nevojë për prototipe revolucionare eksperimentale për të thyer rekordet’ thanë drejtuesit e këaj kompanie.

/Indeksonline/.

Mos i humb