14:44 / E Mërkurë, 18 Prill 2018 / indeksADMonline

I dashuri posedon gjithA�ka, jam xheloze nA� tA�

I dashuri im ka prindA�r tA� dashur, vA�lla shumA� tA� kA�ndshA�m dhe shtA�pi tA� mirA�. Ai ka gjithA�ka qA� unA� dua andaj jam xheloze.

VA�llai im i madh vdiq kur unA� isha vetA�m dhjetA� vjeA�are dhe unA� kurrA� nuk e kam tejkaluar kA�tA�. NA�na ime pas kA�tij rasti rrinte e dehur dhe abuzonte me mua.

PrindA�rit e mi u ndanA� ndA�rsa babai gjeti njA� tA� dashur tA� re me njA� vajzA�, tA� cilA�n ai pa dyshim e do mA� shumA� se mua.

UnA� jam 21 vjeA�are. Kam pasur fA�mijA�ri aspak tA� kA�ndshme por jam gjetur mirA�. Kam njA� punA� dhe banesA� me qira. I dashuri im A�shtA� shumA� i mirA� dhe unA� mundohem tA� mos ia shpreh shumA� xhelozinA� qA� kam, por ai tA� gjitha gjA�rat i kryen lehtA�, A�oftA� kA�tu njohja me njerA�z tA� ri apo kalimi i ndonjA� provimi.

Jam kaq e prekur saqA� frikA�sohem se do mA� lA�.

KA�shilla e psikologes:

Ke kaluar shumA� sfida nA� jetA� dhe tA� kuptoj shumA� mirA� pse je xheloze pA�r jetA�n e tij.

Ti e di se ai nuk A�shtA� fajtor pA�r kA�tA� por ndjenjat tua tA� xhelozisA� mund ta largojnA� atA� nga ti.

Tento ta��ia sqarosh atij si ndihesh nA� mA�nyrA� qA� tA� tA� kuptojA� dhe ti tA� mos e humbA�sh atA�./Indeksonline/