13:10 / E Mërkurë, 25 Prill 2018 / indeksADMonline

I mituri qA� ra nga dritarja jashtA� rrezikut pA�r jetA�

Policia Rajonale e GjakovA�s ka dhA�nA� detaje pA�r rastin e rrA�zimit tA� tA� miturit nga kati i dytA� i shtA�pisA� sA� tij nA� Rahovec.

Sipas tyre, fA�mija ka rA�nA� nga dritarja ditA�n e djeshme, ndA�rsa gjendja e tij A�shtA� rrezikut pA�r jetA�.

a�?Sot me datA� 25.04.2018 rreth orA�s 11:00 stacioni policor ka marr informatA� se njA� fA�mijA�- nxA�nA�s i klasA�s sA� shtatA� nA� shkollA�n fillore ,, Bekim Sylkaa�? nA� Rahovec ishte hedhur nga kati i dytA� i shtA�pisA� sA� tij. Patrullat policore me tA� marr informatA�n fillimisht kanA� shkuar nA� shkollA�n ku nxA�nA�si nA� fjalA� ka vijuar mA�simin aty kanA� kontaktuar me drejtorin e kA�saj shkolle ku janA� informuar se rasti nA� fjalA� kishte ndodhur dje me datA� 24.04.2018 rreth orA�s 11:00 nA� shtA�pinA� e nxA�nA�sit. ZyrtarA�t policor kanA� kontaktuar edhe me prindin e fA�mijA�s i cili njofton se gjendja e tij A�shtA� stabile dhe jashtA� rrezikut pA�r jetA�. Policia qA� nga momenti qA� ka pranu informatA�n po punon intensivisht nA� hetimin e rrethanave tA� krijuara nA� kA�tA� rasta�?, njofton policia./Indeksonline/