21:33 / E Shtunë, 29 Shtator 2018

I propozon martesë në një vend të veçantë

Një djalë  i propozoi të dashurës martesë pranë varrit të babait të saj, me një letër vërtetë emocionuese.

Ai e dinte se do të donte që babai i saj i dashur, i cili vdiq në 2015, të ishte pjesë e kremtimit të saj.

Kështu, ai i propozoi të dashurës së tij te varrezat ku ishte babai i saj i dashur, duke shkruar një letër për babain e saj të ndjerë duke i kërkuar leje për t’u martuar me bijën e tij.

Justin dhe Meg u takuan në universitet dhe marrëdhënia e tyre u zhvillua në mënyrë organike.

“Ne kemi kaluar gjithnjë e më shumë kohë së bashku. Që nga fillimi, Justin gjithnjë më tha se ai e dinte se unë isha ai,” tha Meg për HowHeAsked.com.

Por, kur babai i saj u diagnostikua me një formë të rrallë të kancerit në vitin 2014, ishte e vështirë për çiftin.

“Ishte kaq e rrallë që mjekët nuk gjetën ende një kurë. Pasi babai im u diagnostikua, Justin ishte gjithmonë aty për mua ishte një shpatull për të qarë. Në atë kohë, unë nuk isha personi më i lehtë për t’u bashkuar me të. Isha e hutuar, e zemëruar dhe mohuar. Pasi babai im vdiq një vit më vonë, gjërat ishin të vështira. Babai im ishte shoku im më i mirë dhe tek ai, unë isha vërtet” vajza e vogël “e tij”, ka thënë Meg.

Partneri romantik vendosi që ai do të përfshinte Gino, babën e Meg, në ndoshta momentin më të madh të jetës së saj.

Ata zgjodhën datën, më 7 shtator, dhe Meg thotë se ajo ndjeu se babai i saj ishte me të pasi pati një ‘shenjë’ kur mbërriti në varreza./Indeksonline/.