12:14 / E Martë, 13 Mars 2018

Interesante: Instalon kuzhinë funksionale në makinën Peugeot [Video]

Ku ka vullnet, gjithmonë egziston një mënyrë.

Kiwi EV Adventures ka publikuar në kanalin e tij në YouTube, konvertimin e bagazhit të vogël të një Peugeot Ion, në një kuzhinë funksionale.

Në videon në vazhdim mund të shikoni se cfarë bën ai, dhe gjërat që duhen për këtë transformim mjaft interesant. /IndeksOnline/