15:19 / E Premte, 13 Prill 2018

Ish-kino e armatA�s jugosllave i kthehet PrishtinA�s

Ministri i AdministratA�s publike, Mahir Yagcilar ka nA�nshkruar marrA�veshje me kryetarin e PrishtinA�s, Shpend Ahmeti pA�r dhA�nien nA� shfrytA�zim te ish-kinemasA�, a�?Salla e armatA�sa�?.

Yagcilar ka thA�nA� se ministria me tA� cilA�n ai udhA�heq e ka marrA� kA�tA� sallA� nA�n menaxhim, por tani sA� bashku me kryetarin Ahmeti kanA� vendosur qA� salla tA� shfrytA�zohet nga komuna e PrishtinA�s- pA�r aktivitete kulturore dhe artistike.

NdA�rsa kryetari Ahmeti ka thA�nA� se ka qenA� e vA�shtirA� tA� merret salla e ArmatA�s pA�r shfrytA�zim tA� KomunA�s, sepse ka qenA� nA�n UNMIK-un.