08:28 / E Shtunë, 03 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Ja sa herë mund t’i veshin rrobat tuaja para se t’i lani

Çdo herë që rrobat i fusim në makinën larëse mendojnë nëse do të duhej t’i vishnim edhe njëherë.

Askush nuk i di të gjitha rregullat për një larje të duhur dhe në kohë. Shembull disa rroba duhet të lahen mbrapsht pasi që mund të dëmtohen, disa të tjera të mos lahen shpesh sepse u humb ngjyra, transmeton Indekosnline.

Por, më poshtë do tu tregojmë se sa mund t’i vishni rrobat para se të lahen.

  1. Veshjet e brendshme vetëm një herë
  2. Pantallonat farmerke mund t’i vishni 5-6 herë para se t’i lani
  3. Bluzat e holla, vetëm një herë
  4. Fustanet, dy herë
  5. Sytjenat, tre deri në katër herë
  6. Çorapet, një herë
  7. Pizhamet, tre deri në katër herë
  8. Këpucët, deri sa të bëhen të pa pastërta.
    /Indeksonline/