19:19 / E Hënë, 19 Shkurt 2018 / indeksADMonline

Katër taktikat të cilave asnjë mashkull nuk mund t’iu rezistojë

Edhe pse duket e lehtë për të joshur ndonjë njeri, e vërteta ndonjëherë është krejt e ndryshme.

Ato shpesh janë gra të bukura, të zgjuara, seksi dhe të suksesshme – solo! Për disa arsye, ato thjesht nuk kanë sukses për të joshur njeriun e dëshiruar. Megjithatë, janë katër taktika të flirtit që asnjë djalë nuk mund t’iu rezistojë.

1. Tregoni anën tuaj të gëzuar – Kur flisni me një njeri që ju pëlqen, mos jini seriozisht vdekjeprurës. Tregoni ndjenjën tuaj të humorit. Meshkujt pëlqejnë shumë humorin, si dhe karakteristikat seksi te femrat.

2. Bëhuni e pasionuar – Jini plot pasion kur flisni për hobinë tuaj. Përveç kësaj, ju duhet t’i tregoni atij çdo gjë tjetër, por thjesht mos u bëni e mërzitshme. Pra, kur ju flisni me të për udhëtimin tuaj të fundit, le të mahnitet në sytë tuaj.

3. Ndjeheni mirë – Jini të qetë, të durueshëm dhe të sigurt, dhe mos prekni vazhdimisht jelekun tuaj. Nëse ju “bartni” bukuri dhe besim – ju jeni tashmë në gjysmë të rrugës.

4. Mos tregoni entuziazëm të çmendur – Ndoshta ai ju pëlqen shumë, por ju mos e merrni për të keq nëse ai shikon aksidentalisht në ju. Përkundrazi – silluni sikur ai vetëm kapi vëmendjen tuaj pesë minuta më parë. Flisni shkurtimisht me dikë tjetër, i thoni atij se duhet të thërrisni dikë … Le të lodhet pak për ju – në fund ai është me fat, pasi i keni dhënë atij një shans. /Indeksonline/