00:13 / E Premte, 29 Dhjetor 2017

Këto ushqime zbardhin dhëmbët tuaj

Një buzëqeshje nuk kushton asgjë. Por kur keni dhëmbë të bardhë dhe me shkëlqim kjo e shton edhe bukurinë tuaj.

Njerëzit harxhojnë kohë dhe para për rregullimin e dhëmbëve tek dentisti, por ka gjithmonë diçka që mund ta zgjidhë shumë lehtë problemin.

Ushqimi – ka shumë rëndësi në këtë drejtim.

Më poshtë mund t’i shikoni ato të listuara.