13:48 / E Shtunë, 18 Nëntor 2017

Kim humb asistenten e saj të dashur (Foto)

Stephanie Shepherd është asistente e Kim Kardashian që prej vitit 2013, dhe sipas US Weekly të dyja nuk punojnë bashkë.

Image result for Stephanie Shepherd

Një burim ka thënë se nuk ka pasur mosmarrëveshje mes tyre, por të dyja kanë pranuar se “por kanë rënë dakord që Kim humb asistenten e saj të dashur marrëdhënia e tyre e punës nuk do të jetë më e gjatë se orët e punës”.

Image result for Stephanie Shepherd

Këtë vit Kikm i tha rolin e asistentes ekzekutive Stephanie për COO, të firmës së Kim Kardashian dhe Us Weekly thotë se ndarja e tyre në marrëdhëniet e punës ka ndodhur disa javë më parë.

Pavarësisht se profesionalisht nuk j anë bashkë, ajo ka qënë në darkën e ditëlindjes së Kendall.

Image result for Stephanie Shepherd