10:22 / E Enjte, 02 Shkurt 2023 / GF

Kjo është marka më e shitur e veturave në Kosovë gjatë vitit 2022

Veturat luajn rol të rëndësishëm në rutinën e gjithsecilit. Përzgjedhja për veturë është po aq e rëndësishme sa edhe zgjedhja e një apartamenti apo shtëpie.

Në Kosovë përdorimi i veturave është mjaft i përhapur, e dashuria për vozitje është shumë e madhe, andaj çdo herë para blerjes i kushtohet shumë rëndësi secilit detaj duke filluar nga madhësia e veturës, marka nga e cila është, siguria që ofron etj.

Meqë të gjitha këtyre u kushtohet shumë rëndësi është lehtë të vihet në pah se cila ka qenë vetura më e kërkuar këtë vit ashtu si edhe çdo vit tjetër.

E kësaj radhe, pra gjatë vitit 2022, veturat më të kërkuara kanë qenë nga marka Dacia.

Dacia është në krye të listës së të gjitha markave me veturat më të shitura këtë vit. Me 414 vetura të shitura, ajo kryeson dhe është më e shitura.

Veturat nga marka Dacia janë tejet praktike, komode dhe të kërkuara e shumë të pëlqyera dhe ju mund t’i gjeni ku tjetër veç se në Auto Mita.

Auto Mita është vendi ideal që ju ndihmonë në përzgjedhjen e veturës perfekte për ju.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Auto Mita

Instagram: Auto Mita

E-mail:info@automita.com

Nr.tel:045 500 588