11:42 / E Martë, 04 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Komuna e Prishtinës bën publike emrat e drejtorëve të shkollave

Komuna e Prishtinës ka bërë publike listën e 20 drejtorëve dhe zëvendës drejtorë në disa nga shkollat e kësaj Komune.

Drejtor në SHFMU- “Naim Frashëri”- Prishtinë , Shqipe Vllasalija-Muhamedi

Drejtor në SHFMU- “Hilmi Rakovica”- Prishtinë, Skender Halimi

Drejtor në SHFMU-“Zenel Hajdini”-Prishtinë, Myrvete Bahtiri –Tahiri

Drejtor në SHFMU-“Xhavit Ahmeti”-Prishtinë, Xhavit Berisha

Drejtor në SHFMU-“ Isa Boletini”- Busi, Ramë Haxholli

Drejtor në SHFMU-“Nexhmi Mustafa”-Vranidoll, Xhevrije Osmani

Drejtor në SHFMU-“Filip Shiroka”-Slivovë, Jakup Ramadani

Drejtor në SHFMU-“ Shkëndija”- Hajvali, Minire Berisha

Drejtor në SHFMU-“Nëna Terezë”- Vranidoll, Milaim Islami

Drejtor në SHFMU-“Teuta”-Grashticë, Ali Berisha

Zëvendës drejtor në SHML-“Xhevdet Doda”- Prishtinë, Bardhyl Kabashaj

Zëvendës drejtor në SHML-“Sami Frashëri”- Prishtinë, Daut Selimi

Zëvendës drejtor në SHFMU-“Nazim Gafurri”-Prishtinë, Arif Abazi

Zëvendës drejtor në SHFMU-“Iliria”-Prishtinë, Visar Osmani

Zëvendës drejtor në SHFMU-“Xhavit Ahemti”- Prishtinë, Lumnije Hyseni

Zëvendës drejtor në SHFMU- “Pavarësia”- Prishtinë, Halil Brahaj

Drejtor në SHFMU “Anton Z. Çajupi”- Prishtinë, Fehmi Zeqiri

Drejtor në SHFMU-“Elena Gjika”- Prishtinë, Betim Sylejmani

Zëvendës drejtor në SHFMU-“Elena Gjika”- Prishtinë, Mimoza Krasniqi