11:33 / E Enjte, 19 Prill 2018

Komuna qA� brenda tri jave konfiskoi dy tonA� mish tA� prishur

Agim Aliu, kryetari i komunA�s sA� Ferizajt A�shtA� duke mbajtur konferencA� pA�r media lidhur me punA�n e tij 100 ditore si kryetar i kA�saj komune. Aliu ka numA�ruar disa prej sukseseve tA� tij, gjatA� kA�tij mandati.

Ka thA�nA� se Inspektorati i KomunA�s sA� Ferizajt ka arritur qA� vetA�m brenda tri jave tA� konfiskojA� rreth dy tonA� mish tA� prishur.

a�?VetA�m pA�r tri javA� kemi konfiskuar 2 tonA� mish dhe nA�nprodukte tA� tjera tA� mishit tA� prishur. Jam zotuar se shA�ndeti i qytetarA�ve do tA� jetA� i garantuar sa i takon kompetencave tonA� dhe kA�to rezultate janA� domethA�nA�se pA�r garantimin e shA�ndetit tA� qytetarA�ve tonA�a�?, ka deklaruar Aliu.

Kryetari i komunA�s qA� vije nga PDK A�shtA� ankuar fillimisht nA� buxhetin e vogA�l tA� dhA�nA� ndaj Ferizajt.

a�?Komuna e Ferizajt A�shtA� e para nga tri komunat me gjendje me tA� dobA�t financiare, ky fakt ka shkaktuar shumA� vA�shtirA�si pA�r komunA�n tonA�a�?, ka thA�nA� Aliu.

KujtojmA� se skandali qA� kishte shpA�rthyer nA� BelgjikA� me mish tA� prishur ka prekur edhe KosovA�n. Kompania belge kishte eksportuar mish me afat tA� skaduar edhe nA� KosovA�.