23:27 / E Hënë, 11 Qershor 2018

Komuniteti LGBT shtron iftar në Tetovë, besimtarët myslimanë revoltohen

Shoqata LGBT në Tetovë ka organizuar një darkë iftari para selisë së tyre në Tetovë.

Në faqen e tyre zyrtare ftohen qytetarët të vijnë në “biseda të këndshme”.

Ja çka thuhet në ftesë:

Të nderuar pjesëtarë të Komunitetit LGBTI, prindër, familjarë, miq dhe përkrahës.

Po i afrohemi fundit të muajt të Agjërimit- Ramazanit, muajit të solidaritetit,afërsisë dhe harmonisë mes njerëzve.

Kemi nderin tju ftojmë në QUEER Iftar me datë 12 qershorë 2018 në ora 19:30 tek Qendra e Komunitetit LGBTI në Tetovë dhe të kënaqemi me ushqime të iftarit dhe biseda të këndshme.

Me dashuri

LGBT Junajted Tetovë

Ndryshe, ky organizim ka shkaktuar revoltë të madhe tek besimtarët musliman në vend,  pasi sipas fesë muslimane homoseksualizmi është në kundërshtim me besimin e këtij religjioni.

 

Mos i humb