13:03 / E Martë, 12 Qershor 2018

Veteranët e UÇK-së shtrojnë iftar në Kaçanik (Video)

Me rastin e 19 vjetorit të çlirimit të qytetit të Kaçanikut, disa veteranë të UÇK-së, në krye me Behar Tafilin, kanë organizuar një iftar në ambient të jashtëm.

Tafili ka treguar se për financimin e këtij iftari ndihmuan bashkëvendësit nga diaspora, ndërsa jo edhe Komuna e Kaçanikut.

Ndryshe, me rastin e kësaj dite, u ndanë një sërë mirënjohjesh për personalitete dhe institucionet të ndryshme të vendit.

Më poshtë, video: min 24

 

Temat:
Mos i humb