09:18 / E Martë, 21 Maj 2024 / L K

Konkurs pune, paga mujore fillon prej 800 eurosh

Agjencia turistike, Fibula Travel ka hapur një konkurs pune. Kompania e njohur po kërkon një profesionist të shitjes së aranzhmaneve turistike dhe aviobiletave për zyret në Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë dhe Albi Mall.

Konkursi vlen vetëm për profesionistë me përvojë në fushën e turizmit. Paga mujore fillon prej 800 eurosh.

𝐍𝐣𝐨𝐡𝐮𝐫𝐢𝐭𝐞̈ 𝐞 𝐝𝐨𝐦𝐨𝐬𝐝𝐨𝐬𝐡𝐦𝐞:

  • Sistemi i rezervimit dhe shitjes së biletave me AMADEUS ose SABRE,
  • Aranzhmane turistike,
  • Njohja në nivel e gjuhës angleze ose gjuhëve të tjera,
  • Njohuri kompjuterike.
    APLIKO NË:
    puna@fibula-ks.com
    ose dërgo CV në zyrat në: Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë dhe Albi Mall.