20:19 / E Diele, 10 Qershor 2018

Kontrabandë me filtra të cigareve

Njësiti patrullues ka ndaluar një kombi me targa KS në fshatin Beluce të Leposaviçit, ku gjatë kontrollit i janë gjetur 140 paketa me filtera për cigare me vlerë të konsiderueshëm dhe pa dokumente.

Kursen në Zveçan, njësiti patrullues  ka ndaluar një kamion me targa KS, ku gjatë kontrollit i janë gjetur dhe konfiskuar 10 lopë, dhe 4 dele, pa dokumente.

Kamioni me ngarkesë është dërguar në terminalin doganor në Mitrovicë për veprime të mëtejshme.