18:19 / E Diele, 27 Maj 2018 / indeksADMonline

Kosovarët të çmendur pas internetit (Video)

Interneti ka bërë për vete gjithë njerëzimin dhe shumica prej nesh, pa dallim moshe, nuk mund ta mendojmë jetën pa te. Interneti në njërën anë na ka lehtësuar jetën, por në anën tjetër, duhet pranuar që ka ndikuar në masë të madhe në fashitjen e dëshirës për kontakin e drejtëpërdrejtë njerëzor.