10:14 / E Martë, 10 Korrik 2018

Kosovarët të dëshpëruar me Ulqinin (Foto)

Bregdeti i Ulqinit nga viti në vit është duke pësuar rënie të pushuesve të ndryshëm, duke përfshirë edhe ato kosovarë.

Ndëshkimi që ky vend po merr nga mysafirët janë kushtet joadekuate të cilat po i kalon.

Energjia elektrike është njëri prej shkaktarëve që ka larguar me të madhe vizitorët.

Ankesa për mosardhje të turistëve janë edhe çmimet e larta nga bizneset përreth plazhit të madh dhe atij të vogël.

Më poshtë, disa foto të bëra nga “Indeksonlie” ku qyteti i Ulqinit shihet në terr.

Aty shihen edhe disa pamje të plazheve në mes të ditës me pak persona:

Mos i humb