14:29 / E Enjte, 01 Shkurt 2018

KQZ lanson uebfaqen e re në Ditën Globale të Zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shënuar për të gjashtën herë me radhë Ditën Globale të Zgjedhjeve.

Me rastin e kësaj dite, KQZ ka lansuar uebfaqen e re.

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka me këtë rast tha se shënimi i kësaj dite edhe në Kosovë shprehë përcaktimin për të vazhduar me përkushtim në realizimin e misionit dhe detyrave që ka KQZ-ja si institucion i pavarur.

Temat: