14:38 / E Enjte, 08 Prill 2021 / e. b

Krejt çka ju duhet në këto kohë digjitale…Shërbimet e avancuara nga IPKO

Gjithmonë në lëvizje…. gjithmonë në vrapim…Të rriturit duan të arrijnë të gjitha në një kohë aq të shkurtër: Të punojnë duke udhëtuar, të shikojnë TV duke bërë drekën, të dëgjojnë muzikën e preferuar duke vozitur, të mos humbasin ndeshjen sportive edhe kur janë në villen e tyre në mal, me shoqëri apo familje. E ndonjëherë e kemi të pamundur të arrijmë ti ndjekim emisionet e preferuara në kohë.

Të rinjtë duan të luajnë lojërat e tyre pa ndërprerje, sepse në një lojë online, një sekondë shkëputje të kushton shumë dhe interneti i qëndrueshëm është faktori kryesor.

Në këto kohë digjitale, ne nuk mund as ta mendojmë një ditë pa internet.
Eksperiencat e ndryshme krijohen me kohën…por eksperiencat më të bukura dhe më të paharruara krijohen me IPKO.

Interneti më stabil në vend, me shpejtësi deri në 250Mbps, me mbulueshmëri të 90% të territorit të Kosovës, që të mos humbisni asgjë kudo që ndodheni, ekskluzivitet të transmetimit të ndeshjeve më të rëndësishme sportive, serialeve, filmave, dokumentarëve e programeve për fëmijë.

E nëse dita e ngarkuar nuk ju lejon të shihni çdo gjë në kohën e transmetimit, ju vjen në ndihmë Catchup TV që ju mundëson të shikoni çkado, kurdo dhe kudo.

Platforma unike VOD – video libraria më e pasur në vend me mbi 12 mijë tituj, ju mundëson të shihni filma, seriale e dokumentar sipas planifikimit kohor tuajin. Ndërsa TVim, është platforma që mund ta keni me vete në laptop, tablet apo telefon smart dhe të shijoni përmbajtën televizive kudo dhe kurdo.

Në mënyrë që të jetë në hap me kohën, IPKO investon vazhdimisht në ngritjen dhe përmirësimin e infrastrukturës së saj, në mënyrë që të vazhdoj të ofroj shërbime stabile, të shpejta dhe kualitative për të gjithë klientët e saj.

IPKO ka ambicie të mëdha: të punojë pa ndërprerë në transformimin për sukses në një botë digjitale, me investime të rëndësishme në zhvillimet më të fundit teknologjike. Përmirësimi i vazhdueshëm i përvojës së klientit dhe maksimizimi i kapaciteteve si një ofrues i integruar i shërbimeve fikse, janë vetëm disa nga pikat e fokusit të kompanisë.

Siç edhe është premtuar, IPKO vazhdon të ndërtojë mbi bazën e fortë që ka, duke vënë në pah funksionalitetin digjital për të përmbushur kërkesat e klientëve të cilët kanë pritshmëri të larta dhe janë çdo herë e më kërkues si rezultat i zgjedhjeve të shumta. Për këtë arsye, IPKO vazhdon të ofroj produkte dhe shërbime të kualitetit superior të cilat vlerësohen nga klientët e saj.

Plani i saj strategjik me investime të shumta, e forcon edhe më tej pozicionin e saj si lidere në ofrimin e shërbimeve fikse.
Për më shumë informata në lidhje me shërbimet, produktet apo ofertave të ndryshme të IPKO, vizitoni www.ipko.com.

(Artikull i sponsorizuar)