13:29 / E Hënë, 16 Prill 2018

Kryeministri bullgar nA� drekA� me udhA�heqA�sit e KosovA�s (Foto)

Kryeministri i BullgarisA�, Boyko Borissov ka zhvilluar sot takime me tA� parA�t e shtetit.

Pas kA�tyre takimeve zyrtare, Borissov bashkA� me pA�rfaqA�suesit kosovarA� dhe ata tA� BullgarisA� janA� mbledhur pA�r tA� drekuar nA� njA� nga restorantet e qytetit tA� PrishtinA�s, raporton Indeksonline.

Ajo A�farA� bie nA� sy A�shtA� siguria e shtuar dhe tejet e lartA� A�pA�r prezencA�n e tij nA� KosovA�.

Indeksonline ju sjell fotografi nga momenti i arritjes sA� tij nA� njA�rin prej restoranteve nA� fjalA�: