16:45 / E Premte, 19 Tetor 2018

Ky është veprimi që ka bërë Prokuroria turke rreth vrasjes së gazetarit në ambasadën e arabe

Prokuroria turke mblodhi sot dëshmitë e punonjësve turq të konsullatës saudite në Stamboll si pjesë e hetimit për zhdukjen e gazetarit saudit, Jamal Khashoggi, raportuan mediat.

Pesëmbëdhjetë punonjës turq u morën në pyetje, saktësoi televizioni privat NTV.

Autoritetet turke kryen këtë javë kontrolle të hollësishme të konsullatës dhe në rezidencën e konsullatës turke.