15:25 / E Mërkurë, 22 Shtator 2021 / B O

Ky Ford qëndroi në livadh për 12 vjet, dhe më pas vendosën ta ndezin, shihni çfarë ndodhi

Ky Ford Old Transit ka qëndruar për 12 vite në livadh.

I pandezur dhe jofunksional, Fordi dizell u funksionalizua në oborrin e pronarit.

Korrezioni e ka dëmtuar në dukej shumë makinën në fjalë, por iu nevojit vetëm ndrrimi i baterisë për tu ndezur./Indeksonline/