14:47 / E Martë, 25 Shtator 2018

Lajmërohen problemet e parë të iPhone XS dhe XS Max

Blerësit e iPhone XS dhe XS Max kanë hasur në probleme të vogla të dy modeleve. Disa përdorues janë ankuar se kanë pasur probleme me Wi/Fi.

Përdoruesit kanë thënë se problemi ka qenë i njëjt tek të gjithë shpërndarësit e rrjetit.

Kompania i ka marrë me seriozitet ankesat duke thënë se do t’i bëhet përditësim softuerit dhe problemi do të tejkalohet./Indeksonline/

Temat: