18:05 / E Hënë, 23 Prill 2018 / indeksADMonline

Magjistari i njohur detyrohet të zbulojë trikun e tij të famshëm

Turisti britanik Gavin Cox (58) ka ngritur padi kundA�r David Copperfield, pasi ishte rrA�zuar dhe lA�nduar derisa po merrte pjesA� nA� trikun Lucky #13 nA� Las Vegas, nA� vitin 2013.

Ai ka lA�nduar krahA�t dhe pohon se vuan nga dhimbjet dhe lA�ndimi i trurit dhe se pA�r shA�rim kishte shpenzuar mbi 400.000 dollarA�.

Edhe pse avokatA�t e magjistarit 61-vjeA�ar pohuan se zbulimi i trikut do tA� dA�mtojA� financiarisht, njA� gjykatA�s i Las Vegasit urdhA�roi magjistarin e famshA�m tA� zbulojA� trikun e tij.

Copperfield nA� trikun e tij, tA� cilin pa problem e kishte kryer me mijA�ra herA�, bA�n qA� 13 shikues tA� zgjedhur nA� mA�nyrA� tA� rastA�sishme “zhduken” pasi bie perdja nA� skenA� pA�r t’u shfaqur nA� pjesA�n e fundit tA� sallA�s.

Chris Kenner, producent ekzekutiv, zbuloi nA� gjykatA� se shikuesit e zgjedhur, pas mbulimit tA� tyre, kalojnA� nA�pA�r pasazhe sekrete nA� skenA� dhe vetA� ndA�rtesa pA�r t’u kthyer nA� derA�n e pasme. I pyetur nA�se ai ishte fajtor pA�r dA�mtimin e Cox, Copperfield tha se kjo varet nga ajo qA� kishte ndodhur.

“NA�se do tA� kisha gabuar diA�ka, atA�herA� do tA� isha fajtor”, tha magjistari.

Procesi gjyqA�sor do tA� vazhdojA� tA� martA�n e ardhshme.