13:15 / E Shtunë, 04 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Makineria perfekte për pastrimin e plazhit [Video]

Bobcat prodhuar nga H.Barber & Sons , janë pajisjet më të përdorura për pastrimin e plazhit në tregun e brendshëm të SHA dhe tregun ndërkombëtar.

H. Barber & Sons kanë prodhuar pajisje për pastrimin e plazhit për më shumë se 50 vite.

Këto makina janë të efektshme për largimin e ndotjes së plazhit, siç janë: alga deti, peshq të ngordhur, qelq, shiringa, plastika, kanaçe, cigare , gur dhe pothuasje çdo mbeturinë e padëshiruar. /IndeksOnline/