22:57 / E Enjte, 29 Mars 2018 / indeksADMonline

Mamaja e katër fëmijëve me një histori interesante [Foto]

Një nënë në herën e katër ka kthyer placentën e saj në një gojëmjaltë dhe e njëjta pastaj  ka ushqyer atë me burrin e saj dhe djalin e tyre tre vjeçar për përfitime shëndetësore.

Bëhet fjalë për, Jay Woodall, 33 vjeç, kishte ëndërruar gjithmonë për rprodhimin eplacentës së saj, por ajo e humbi mundësinë e saj në dy të parat. Në kohën kur ajo kishte dy fëmijë më në fund ajo gjeti zgjidhje, transmeton Indeksonline.

Ao për ta bërë këtë pagoi 30 euro për placentën e saj të papërpunuar që të shndërrohej në smoothies, dhe gjithçka mbeti e dehidruar dhe u shndërrua në pilula duke kushtuar një tjetër me 150 euro.

Jay, ka katër fëmijë, Logan 9 vjeç, Demitrius 6, Lumi 4 dhe Stuhi shtatë muajsh, po ashtu edhe bashkëshortin Jon që është 34 vjeçar.

Jay tha: Është një reagim i përzier, pak njerëz mendojnë se është pak bruto- jo shumë i shijshëm.

“Ka disa njerëz që mendojnë për të dhe janë të interesuar dhe bëjnë pyetje në lidhje me këtë, unë kamë pasur disa njerëz që dëgjojnë atë që them dhe e bëjë vetë.

“Njerëzit grumbullohen, disa njerëz janë të interesuar.

“Nuk më intereson, gjithkush ka të drejtën e mendimit të tyre dhe është trupi im. Unë jam ai që shikon gjëra dhe unë mendoj për atë që e bëjë” ka thënë ajo.