10:46 / E Shtunë, 23 Maj 2020

Manchester City dhe Barcelona planifikojnë shkëmbimin e futbollistëve

Cancelo në Barcelonë, Semedo në Manchester City?

Juventusi dhe Barcelona janë duke menduar shkëmbimin e futbollistëve.

Për shkak të krizës për shkak të pandemisë së koronavirusit, klubet këtë verë sipas shumë analistëve, më shumë do të shkëmbejnë futbollistë, në pamundësi për të hargjuar miliona.

Kështu, Barca dhe City vijnë me idenë e shëmbimit të futbollistëve.

Cancelo nuk është i lumtur në Manchester City, ashtu sic Semedo që asnjëherë nuk ka zënë vend në 11-she, kanë mundësi të ndërrojnë skuadra sipas Mundo Deportivos.