17:51 / E Mërkurë, 17 Janar 2018 / indeksADMonline

‘Mbret’ po, por jo në stinën e dimrit [Video]

Gjithmonë egzistojnë debatet dhe mospajtimet se cila është marka më e mirë e veturave në botë.

Dikush e pranon dikush jo, sigurisht është edhe punë shije, por Mercedes-Benz mund të llogaritet si ‘Mbret’ i automobilizmit, dhe për këtë arsyet janë të shumta.

Sidoqoftë, sa i përket stinës së dimrit, ndryshe nga Audi, Mercedes-Benz nuk mund të mburret edhe aq shumë.

Shembull i kësaj, sadopak, mund të jetë edhe kjo video e cila vjen nga Rumania. /IndeksOnline/