07:16 / E Premte, 03 Gusht 2018 / indeksADMonline

Më bukur flokët e gjata apo të shkurtra, e dëshmojnë këto pamje (Foto)

Ka ditë kur ne ndjejmë nevojën për të ndryshuar diçka në pamjen tonë. Qoftë stil i flokësh për shembull , prerje apo ngjyrosje.

Ndonjëherë, njerëzit që mbajnë syza duan të fillojnë të mbajnë thjerrëza në vend të tyre .

Me një fjalë ndryshimet në pamje mund të vijnë në çdo kohë dhe në çdo mënyrë.

Le të shohim se çfarë kanë vendosur këta zonja të bëjnë me flokët e tyre. Ndoshta disa prej nesh që janë të etur për të bërë një ndryshim ose dy do të gjejnë frymëzim.

Temat: