12:46 / E Premte, 08 Nëntor 2019

Me këtë pajisje mund t’a mbroni parakolpin e makinës suaj, gjatë parkimit

E prodhuar në Amerikë, modelimi i patentuar 4Bumpers ndihmon në mbrojtjen e parakolpëve të makinave tuaja nga prekjet apo gërvishtjet e mërzitshme që mund të ndodhin gjatë parkimit paralel.

4Bumpers është rezultat i viteve të kërkimit, zhvillimit dhe inxhinierisë.
Instalohet brenda disa minutash dhe mund të ngjitet në parakolpët e përparme dhe të pasëm.

4Bumpers siguron mbrojtje 24/7, nuk kërkon mirëmbajtje, dhe ka një pamje të hijshme e cila nuk dëmton pamjen e makinës tuaj. /IndeksOnline/