13:28 / E Martë, 10 Shtator 2019

Më në fund, Land Rover prezanton Defender-in e ri

Mjaft i lartë nga toka, aftësi të avansuara off-road dhe një kabinë të gjithanshme.

Për herë të parë që disa dekada, tani kem një Land Rover Defender të ridizajnuar plotësisht.

Nëse jeni të lodhur duke pritur për Ford Bronco, Jeep Wrangler ju duket i pacivilizuar dhe mendoni se Mercedes-Benz G-Class është shumë i kushtueshëm, Land Rover thjesht mund të ketë udhërrëfyesin e dobishëm për ju.

Defender i ri ka një sasi të jashtëzakonshme të teknologjisë dhe vjen me dy përbërje të motorëve me naftë. Një automatik me tetë shpejtësi funksionon së bashku me çdo motor.

Defender 110 – i pari nga modelet e reja për të dalë në treg – do të jetë në dispozicion në konfigurime me pesë vende ose pesë-plus-dy-vendësh, ndërsa Defender 90 mund të strehojë deri në gjashtë persona.

Defender 110 pritet të dalë në shitje në pranverë dhe do të ketë një cmim fillestar prej 50,000 euro, ndërsa cmimi për Defender 90 ende nuk është zbuluar. /IndeksOnline/