22:49 / E Mërkurë, 11 Prill 2018 / indeksADMonline

Mesazhi në telefoni e të dashurit tim tregon se ai më ka tradhtuar! Çfarë të bëj?

Mesazhi në telefonin e të dashurit tim shkruante: “A do ta takosh përsëri atë, shoku? Ajo dukej me të vërtetë e bukur”.

Unë u shkatërrova kur e pash këtë. E dija se i dashuri im mund të më ketë tradhtuar sepse mesazhi ishte nga një shok të cilin ai sapo kishte qenë në Pragë, për vikend.

Unë e mora telefonin e tij për ta thirrur doktorin sepse vajza jonë ishte shumë e sëmurë dhe nuk mund ta gjeja timin.

Kur u përballa me të për atë mesazh, ai menjëherë e mohoi tradhtinë. Por nëna ime me të cilën jetojmë, dëgjoi argumentin tonë.

Ndihesha shumë keq, por gjërat tjera ishin më urgjente, kështu që e mora foshnjën tek mjeku dhe i thash të dashurit tim do të flasim më vonë.

Ai i paketoi gjëra dhe shkoi kur unë u ktheva në shtëpi, duke më thënë se ai do të shkonte tek nëna e tij, derisa unë të pranoja se asgjë s’ka ndodhur.

Unë kam qenë me të për dy vite. Ai kurrë nuk është shqetësuar për fëmijën tonë, pasi ajo nuk ishte bërë me planifikim. Ai tani është 25 dhe unë jam 23.

Kanë kaluar dy javë dhe nuk mund të vendos se çfarë duhet të bëj.

Ai e ka ndryshuar numrin e celularit, kështu që ajo vajzë nuk mund ta merr, por nuk mund t’i besoj.

Për të qenë i sinqertë, nuk i besoj fjalëve që dalin nga goja e tij.

Mendova se do të martoheshim një ditë kur ai të ishte pjekur pak më shumë.

Çështjet më të ndërlikuara janë se nëna ime e dinte. Ajo më ka thënë se nëse unë kthehesha me të dashurin tim përsëri, ai nuk mund të jetojë më me ne.

Përgjigja:

Njerëzit mashtrojnë, madje edhe partnerët që i duam shumë, për një sërë arsyesh.

Por, nëse i dashuri juaj ka pasur marrëdhënie seksuale me dikë tjetër apo jo, ka shumë probleme në marrëdhënien tuaj që duhet të klasifikohen përpara se ai të mund të ju bëj të lumtur ose të jetë një baba i mirë për vajzën e tij.

Ju thoni se ai kurrë nuk është shqetësuar për fëmijën e juaj. Fëmija nuk mund të ketë qenë i planifikuar, mirëpo ai është përgjegjës për ardhjen e saj në këtë botë, aq sa jeni edhe ju. Ai duhet të jetë po aq i përgjegjshëm sa edhe ti që të kujdesët për të.

Në anën tjetër, nuk pajtohem me nënën tuaj e cila ju ka dhënë një ultimatum të tillë.

Sidoqoftë, duhet të kesh kthehesh përsëri me të dashurin tënd nëse ai bën një përpjekje të vërtetë për t’ju treguar se ai ju do juve dhe vajzën e tij dhe se do të jetë një partner i pjekur që ju nevojitet tani, jo me një ide të paqartë për të ardhmen./Indeksonline/