23:29 / E Hënë, 20 Nëntor 2017 / B O

Miliarderja norvegjeze dënohet 30,400 dollarë, ja çfarë rregulle ka thyer

Ngasja në gjendje të dehur padyshim është njëra nga aktet që policët nuk e tolerojnë fare.

Miliarderja 22-vjecare nga Norvegjia është kapur duke tejkaluar trefish limitin e shpejtësisë dhe u arrestua nga policia vendase, raporton Daily Mail.

Andresen nuk duhet të ketë asnjë justifikim për veprimet e saj, megjithate ajo i tha shtypit se mendonte se matja e alkoolit i kishte dalur pasi pinte rregullisht së fundmi.

Në SHBA dhe disa vende tjera ndëshkimi nuk vendoset në bazë të të ardhurave, por kjo nuk ndodh në Norvegji.

Cdo gjobë llogaritet nga të ardhurat e personit përkatës. Këtu kemi të bëjmë me një miliardere. Megjithatëse të ardhurat aktuale të Katharina janë më të ulëta për shkak të pasurisë së saj që janë të trashëguara 1,23 miliardë dollarë, sidodoqoftë gjykata vendosi ta dënoj me 30,400 dollarë.

Madje kjo shifër llogaritet e ulët , pasiqë sipas tyre nga pasurija që ajo posedon mund të dënohej 4,9 milionë dollarë. /IndeksOnline/